Slaaf Dennis ~ eerste ontmoeting [openbaar]

 In review

Woensdag 7 maart was eindelijk mijn eerste ontmoeting met Mevrouw Kathy.

Mevrouw had helaas in de ochtend uitlopende werkzaamheden waardoor onze ontmoeting met een uur moest worden uitgesteld tot 14.00 uur. Ik was om klokslag twee uur op de plaats aanwezig waar onze eerste ontmoeting zou plaatsvinden, een groot wegrestaurant.

Mevrouw was nog niet aanwezig, dus ik heb op een loungebank in de hal gewacht tot er een schitterende dame met een prachtige uitstraling verscheen in de hal dat kon niet missen dat moest Mevrouw Kathy zijn ik stond op en liep naar haar toe en vroeg “U bent vast Mevrouw Kathy” dat bevestigde zij, en ik gaf haar een hand kus.

lady_kathy-bdsm-meesteres_bontjas-met-zweep

Ik wacht op je Dennis!

Daarna zijn we in het restaurant een kop koffie gaan drinken. Ik was best nerveus en vond het spannend om samen met zo een prachtige vrouw aan een tafel te zitten daarna praten we wat over onze geschiedenis en wat we beiden zo leuk vinden in BDSM. Ook hebben wij het gehad over haar verhuizing naar het noorden en vroegere werkzaamheden daarin bleek we allebei iets in dezelfde richting hadden gedaan. Tussentijds hebben we lunch genoten, en het verder over BDSM contacten en ervaringen gehad.

Uiteindelijk na ruim 2 uur zijn we samen nog gaan wandelen op een bospad. Het was leuk om samen buiten te zijn en Haar te zien in Haar chinchilla bont, leren rok en laarzen. Het getik van Haar laarzen wond mij echt wel een beetje op. De laarzen en het leer hadden ook zo een prachtige glanzende kleur door de takken van de bomen toen de zon ging schijnen, net alsof het zo moest zijn.

Uiteindelijk had ik alle moed bijeen geraapt en vroeg ik Mevrouw Kathy of ik Haar chinchilla bont mocht voelen. Tot mijn opluchting mocht dit. Ik ging voor haar staan, maar Ze gaf aan “wel op je knieën” hier schrok ik van want we liepen op een redelijk drukke route, maar ik heb het toch gedaan. Wat was ik trots dat ik op mijn knieën voor mevrouw mocht liggen. Plots moest ik naar beneden en Haar rechter laars likken en daarna Haar linker laars, angstig maar met trots deed ik dat wat voelde dat fijn. Ik mocht weer staan en gingen we verder wandelen.

Na 15 minuten, Ze had ondertussen, zag ik vanuit mijn ooghoeken, al meerdere picknicktafels bekeken. Toen kwamen we er weer een tegen, een mooie houten tafel met bank er achter. Mevrouw nam me mee naar de picknickbank, en zei “draai je om, broek naar beneden” ik deed dit zonder tegengas te geven “wat overkomt me bij Mevrouw Kathy, waarom ben ik zo volgzaam naar haar toe”.

Ik had mijn jas losgeknoopt, broek laten zakken en moest ook mijn onderbroek laten zakken. Ze keek naar mijn beginnende erectie en het voorvocht, en ze moest lachen, zo vernederend midden in het bos. Daarna schopte ze mijn benen uit elkaar, duwde me met de buik op tafel. Ik moest mijn handen op mijn rug houden, ze hield ze vast en dreigde met Ty-rips. Ik voelde mij erg ongemakkelijk worden.

Toen gaf ze mij billenkoek, wat fijn om dat van mevrouw te krijgen. Daarna moest ik mijn broek omhoog doen en met mijn rug naar mevrouw gekeerd blijven staan. Daarna kreeg ik toen ik mijn broek weer omhoog had gedaan opdracht om op handen en knieën te zitten en nogmaals eerst die prachtige linker laars te likken en toen die prachtige rechter laars te likken.

Vervolgens zijn we verder gewandeld en heb ik Haar weer naar het restaurant gereden, Mevrouw laten uitstappen en bedankt voor deze prachtige middag. Als dank mocht ik Haar een handkus geven.

Bedankt Mevrouw Kathy

Recommended Posts
Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt
lady_kathy-bdsm-meesteres_koffie