Slaaf JW ~ Een Meesteres op bezoek [op locatie]

 In review

Ik zat U naakt op mijn knieën op te wachten tot U binnenkwam Mevrouw. U stapte als een geweldig mooie meesteres binnen en ik kuste u geweldig mooie laarsjes. Daarna gaf U Uw hand om deze aandachtig te kussen. Naar Uw bontjas aangenomen te hebben en deze hebben opgehangen kroop ik heerlijk achter u aan.

lady_kathy-bdsm-meesteres_zweep-in-stoel-p

Jij gaat mij bedienen.

U nam plaats op de loveseat en nam alles goed op U in. Ik mocht op de grond naast u zitten wat mij een heerlijk speciaal gevoel gaf. Naar wat gepraat te hebben en wat drinken gehaald te hebben voor U, op handen en knieën, mocht ik kruipend achter U aan door het huis.

Daarna mocht ik gaan staan en heeft U mij heerlijk 30 zweepslagen gegeven die ik telde met “1, Mevrouw” en zo verder. Nadat u daar klaar mee was moest ik weer kruipend achter U aan en gebruikte U mij als voetenbankje en als dienblad wat mij een heerlijk onderdanig gevoel gaf.

U beveelde mij om met mijn rug naar u toe op mijn knieën te zitten. Mijn armen bond U op de rug stevig vast met ty-rips. Daarna deed U mij een gag in en voelde ik mij helemaal geweldig onderdanig omdat ik geen kant op kon. Daarna hebben we nog lichtjes gespeeld totdat we helaas gestoord werden.

Lieve Lady Kathy hierbij mijn verslag en kan niet wachten tot de volgende keer Mevrouw.

Slaaf JW

Recommended Posts
Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt
lady_lathy-bdsm-meesteres_groringen_llady_kathy-bdsm-meesteres_maskers