Sub/pup Boef ~ De tweede ontmoeting [Housemaid/Puppy play]

 In review

Eindelijk was het dan zover, de tweede ontmoeting met Lady Kathy.

Nu zeg ik wel eindelijk maar dat heeft te maken met mijn verlangens. Het liefst zou ik ……. Maar ja, dat is niet reëel.

De afspraak was, zolang de sfeer en alles wat met het spel te maken heeft dat toe zou laten, om een hele middag te spelen. Een hele middag van overgave.

Ongeduldig als ik kan zijn was ik bijtijds de deur uit gegaan. Om half twaalf, een half uur eerder dan afgesproken stond ik op haar stoep en belde aan.

Zij opende de deur en ik zag onmiddellijk dat zij de nieuwe jurk had aangetrokken waarover zij eerder had gesproken. Het stond haar werkelijk prachtig! Stijlvol en op een ingetogen manier sexy. Om haar te verrassen had ik een fles lekkers meegebracht, wat zij zeer op prijs stelde.

 

Dit keer had ik mij voorgenomen op goed op te letten hoe en wanneer zij in haar dominante rol stapt. De eerste keer was ik zo gespannen dat me dat moment geheel was ontgaan.

Ze is namelijk buitengewoon vriendelijk en voorkomend en zeker niet arrogant, zoals zij zichzelf in haar profiel noemt. Zelfbewust en zelfverzekerd, dat is zij wel en dat maakt haar zo aantrekkelijk en inspirerend. Haar dominantie toont zij niet door ongeïnteresseerd uit de hoogte te doen, maar door zichzelf te zijn.

 

De zachte, aangename toon van haar stem, haar charme en haar conversatie doen niet vermoeden hoe dominant zij kan zijn. Dus lette ik goed op of ik een wisseling van rol kon ontdekken. Die blijkt er niet te zijn. Haar dominantie maakt gewoon deel uit van haar persoonlijkheid. Ze hoeft er geen moeite voor te doen.

Ergens in het gesprek bij een kopje koffie ging de sfeer, van twee ontspannen over van alles en nog wat pratende mensen, langzaam maar zeker en als volkomen vanzelfsprekend over in een niet mis te verstane D/s verhouding.

Zonder stemverheffing, brute opdrachten of fysiek contact was de verhouding meteen heel duidelijk. En die duidelijkheid bleef!

 

Verwijzend naar mijn fetisjlijst en ervaringen had ik me bij haar voor deze ontmoeting niet alleen als dog aangeboden maar voor een bredere inzet aangeprezen…..Geen idee dus van wat me te wachten stond.

 

Na mij te hebben uitgekleed deed ze mij mijn halsband om, waarmee de sub in mij werd gewekt. In de juiste sfeer kan de halsband alleen daarvoor al voldoende zijn. En de sfeer was juist!

Het voelde meteen al goed, net als bij de eerste ontmoeting. Daarna werden mijn pols- en enkelstraps omgedaan. Om mijn mobiliteit te beperken verbond zij de halsband en de straps met kettingen aan elkaar. Rammelend als een naakt lid van een “chaingang” kon ik aan de slag.

“Mijn dienstbaarheid wilde ik toch graag tonen? “Welnu, ga je gang”.

 

Haar opdracht was duidelijk. Er was nog wat werk te verrichten en dat mocht ik doen.

De werkzaamheden waren op zich eenvoudig en niet al te zwaar, ware het niet dat ik door de kettingen behoorlijk in mijn bewegingen was beperkt. Bovendien rammelden ze voortdurend oorverdovend waardoor ik hinderlijk veel lawaai maakte. Haar blik zei me dat ze daar niet van gediend was. En zo probeerde ik mijn taken uit te voeren zonder lawaai te maken. Een bijna onmogelijke opgave, maar het is me gelukt.

Eenmaal klaar mocht ik, weliswaar staand, even rusten en wat water drinken. Het voelde alsof ik zweefde.

 

De volgende beproeving volgde al snel. Helaas kon ik deze niet doorstaan en heel even dacht ik dat daardoor alles ten einde was gekomen.

Uiterst begripvol en zorgzaam ontfermde zij zich over me (Zij, een stuk kleiner en veel slanker dan ik met mijn 1,95 m en 100 kg) Dit vergrootte mijn vertrouwen in haar enorm waardoor de sub in mij weer ontwaakte en ik mij, alsof het niet gebeurd was, weer aan haar kon overgeven.

“Op je knieën”, zei ze toen resoluut.

 

lady_kathy-bdsm-meesteres_pup-boef

Boef the dog!

Eenmaal op mijn knieën deed ze mij mijn masker op, trok mij de pootjes aan en plaatste de staart waar hij hoort.

Boef was er weer! Ze kroelde mijn kop en klopte op mijn borst en flanken om te tonen dat het goed was. Al kwispelend en dol van enthousiasme draaide ik rondjes in de kamer. Ze is zo’n lieve bazin. Wel streng maar tegelijk zorgzaam. Ze zette mijn drinkbak in de kamer en haalde wat speeltjes voor me uit de mand. In mijn opwinding vergat ik mijn lessen en reed ik als een geile reu op haar benen. Gedecideerd duwde ze me van zich af en wees me naar mijn plaats in de mand waar ik moest blijven tot ik wat gekalmeerd was. Het leven van een dog is niet altijd even simpel.

 

Omdat ze even een boodschap moest doen werd ik in de bench gestopt. Geloof me als ik zeg dat dit voor een oudere dog met mijn postuur niet echt comfortabel is.

Eenmaal terug mocht ik er weer uit en kreeg ik te eten in mijn bak. Ze is een heel goede bazin, die goed voor me zorgt.

 

Ondanks dat het toch wel fris was wilde ik graag naar buiten. Buiten spelen is het allerleukst! Het was trouwens ook mijn tijd om uitgelaten te worden. Ondanks dat ik niet alle lessen onthoud en in mijn speelsheid nogal verward kan zijn ben ik nog wel zindelijk.

Het was heerlijk buiten! De koude wind langs mijn lijf, lekker veel bladeren om door heen te hollen en modder en nat gras waarin je zo lekker op je rug kunt liggen kroelen. Een waar hondenparadijs waarin ik ook lekker heb kunnen spelen.

 

Zo kon ik natuurlijk niet naar binnen, onder de modder en viezigheid. Daarom heeft ze me lekker

lady_kathy-bdsm-meesteres_boef-rollen

Lekker in het natte gras rollen!

afgespoten met ijskoud water uit de tuinslang waarna we naar huis gingen. Nog even een plasje gedaan en toen naar binnen. Lekker in de warme kamer nog even in de mand gelegen om bij te komen van alle gedraaf.

En zo kwam er op een heerlijke, natuurlijk voelende manier een eind aan ons spel. Ze bracht me naar de douche en ontdeed me in alle rust van de attributen die mij Boef de dog maken.

 

Na te hebben gedoucht hebben we onder het genot van een mok thee nog zitten praten waardoor ik in een heel aangenaam tempo weer de man werd die vanmiddag bij haar aanbelde.

 

We namen afscheid en ik reed volkomen tevreden en met een vette glimlach naar huis. Die nacht moest ik werken en volgens de collega’s had ik een blik in mijn ogen alsof ik een prijs had gewonnen. “Dat heb ik ook”, dacht ik mezelf, “de hoofdprijs!”

Sub/pup Boef.

Recommended Posts
Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt
lady_kathy-bdsm-meesteres_handen in de zijlady_lathy-bdsm-meesteres_groringen_l