Dit is een test blog post

 In BDSM blog

Ik houd erg van protocol en discipline. Ik train je graag als dienstmeid, sissy of huishoudslaaf. Properheid is erg belangrijk in mijn huis. Vernedering, mindfuck, kleinering, je laten kruipen, opsluiting, je tong aan het werk zetten, heerlijk vind ik het… Je in de hoek zetten, zintuigen beperken, tepelklemmen, een flinke spanking met de rijzweep of de cane. Ik doe het als het in mijn ogen nodig is om jou in het gareel te krijgen.

 

Mijn werkplek is mijn woonboerderij in ZW Drenthe, dicht bij de A28. Op verzoek kunnen we ook elders afspreken. Spel in het openbaar is bij mij ook mogelijk. Ik heb hier ruime ervaring mee. Een van mijn specialiteiten is Petplay, met Human Dogs. Ik ben een goede bazin voor pups of volwassen honden. Ook oudere honden zijn welkom. De bench staat klaar. Omdat ik op een boerderij woon, vrijstaand, is er van alles mogelijk. We kunnen naar buiten, je mag in het gras rollen, ik kan je afspoelen met de tuinslang. Of wil je liever een varken zijn?

 

Daarnaast ben ik specialist in crossdressing, travestie & sissy’s training. Ben jij een beginnende crossdresser en wil eens in een veilige omgeving in een vrouw veranderen? Wil je hulp met je make-up? Of wil je een keer naar buiten maar durf je alleen nog niet? Ik ga graag met je mee. Heb je een ‘feminisation’ fantasie?  Die kan ik met je laten uitkomen. En daarna kunnen we samen shoppen.

Recent Posts

Leave a Comment

Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt