Review Eodan – Op keuring bij Mevrouw [Puppy play]

 In review

In mijn zoektocht naar de “handler” voor mijn favoriete role spel “Puppy play” kwam ik terecht op de website van Mevrouw Lady Kathy. Na “to the point” e-mail gesprek werd onze eerste afspraak vastgelegd. Ik kon dromen, keek er naar uit !!!

Na mijn werk besprekingen, waar ik al soms mijn gedachten afwende naar wat er later die dag zou plaatsvinden, reed ik naar de afspraak. In een SMS bericht kondigde ik mijn aankomst tijd aan, tegelijkertijd steeg mijn adrenaline; vragen rezen door mijn hoofd “Wat staat me te wachten? “,”Zal ik Lady Kathy tevreden kunnen stellen?” “Hoe wordt ik gekeurd”

Het was een mooie lentedag, 18 april. De zon scheen, de temperatuur was zomers en Lady Kathy zat buiten in de zon te wachten op mijn komst. Ik overhandigde de enveloppe en we gingen naar de woonkamer. Ontspannen nodigde ze me uit om plaats te nemen, kreeg een drankje en we wisselde ervaringen uit, ons gesprek leidde naar mijn meegenomen puppy attributen. Ik toonde mijn masker, halsriem, leiband, staart, puppy penis. Bij elk attribuut was er een woordje uitleg en gaf ik antwoorden op haar vragen.
Stilaan nam Lady Kathy het woord en rolde ik in het spel. Ik voelde de overname en onbewust volgde de overgave, het vertrouwen in haar. Ze gidste me naar de badkamer en gaf in een zachte toon haar eerste opdracht “Maak uw gereed voor uw metamorfose”. Na de douch en anaal spoelbeurt zat ik geknield te wachten in de open badkamerdeur.

Ik hoorde in de gang de voetstappen van Lady Kathy, de adrenaline steeg. Ze deed me de halsband om, klikte de leiband aan en beveelt me haar te volgen naar de woonkamer. Hier wordt mijn andere attributen aangemeten en krijg ik ‘pootjes’ van haar, waardoor ik niets meer met mijn handen kan doen.
Ik leefde op, zette alles uit mijn hoofd, voelde dat de zorg en borging was overgenomen. Volgde de instructie op in het spel met de bal, apporteren, mand zitten, liggen, rollen. Tot ik een ondeugende stap zette kreeg ik als straf ‘je gaat de bench in’. Ik ben niet graag in de bench en zocht mogelijkheden om te ontsnappen dat na een 5 tal minuten ook lukte en rende naar mijn baasje voor genegenheid, vertroeteling. Lady Kathy was niet gelukkig met deze situatie en dat deelde ze onmiddellijk in sociale media.

Na de dorst te hebben gelest werd ik meegenomen naar buiten, naar het grasveld om mijn plasje te doen, want zindelijkheid is een van de vereiste van haar. Eens buiten deed ze me apporteren met de bal in het gras, kon ik rollen in het gras, me uitleven onder de zomerse zon.
Terug binnen werd ik gekeurd door Lady Kathy. Ik was gezond, goedgekeurd en voldeed aan haar eisen om me op te leiden tot fok en show puppy.
Stilaan werd ik uit mijn puppy wereld gehaald, wat ik erg vond want die 2 uur was snel voorbij. Doch aan elk spel komt een einde en de realiteit wacht.

Dank U Mevrouw Lady Kathy voor die fantastisch 2 uur, mijn geest was weer gespoeld.

Woef, Waf

Uw trouwe puppy Eodan

Recommended Posts
Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt
lady_kathy-bdsm-meesteres_maskerslady_kathy-bdsm-meesteres_boef_footworship