Boef – Verslag sessie 30 oktober 2019

 In review

Woensdag de 30e was het een jaar geleden dat ik voor het eerst mijn opwachting maakte bij Lady Kathy, of Mevrouw zoals zij liever wordt genoemd. Een jaar waarin veel is gebeurd.
Wat ik toen niet kon bevroeden is dat ik mijn lang ingehouden en min of meer opgegeven verlangens weer zou herbeleven alsof ze nooit weggeweest waren.
Het is alsof Ze mijn verlangen en behoeften tot in alle finesses kent. Elke bezoek is weer een unieke en overdonderende ervaring waar ik dagen daarna nog van geniet. Ook nu, de 30e was het weer geweldig.
Niet door achtergelaten sporen op mijn lijf, maar door de met zorg getrokken sporen in mijn geest.

Lady Kathy | BDSM Meesteres - Boef aan het stofzuigen

Boef aan het stofzuigen

Na de hartelijke en ontspannen ontvangst ontstond ook nu weer de D/s verhouding als vanzelf. Langzaam maar zeker voelde ik mijn ondergeschiktheid toenemen.
Zonder stemverheffing of zelfs maar van onderwerp te veranderen weet Zij Haar dominantie heel geleidelijk en onmiskenbaar te laten gelden. Zij hoeft zich niet te forceren om de leiding te nemen.
Dit keer mocht ik mijn dienstbaarheid bewijzen in de vorm van loodgieter en schoonmaker.
Na me te hebben omgekleed; dat wil zeggen mijn masker, halsband en pols- en enkelstraps te hebben aan getrokken wees Ze mij de weg naar de bijkeuken. De afvoer van de spoelbak functioneerde niet meer goed. Aan mij de schone taak deze klus te klaren. Zo goed als naakt ging ik aan de slag.
Zij toonde me geen blik meer waardig en verliet de bijkeuken. Nu is dit niet iets waar elke sub naar verlangt, maar voor mij was dit weer een schot in de roos.
Nadat ik deze klus had afgerond was het tijd voor het volgende karwei. Het stofzuigen van de benedenverdieping. Op zich niet al te zwaar werk maar door de vele hoekjes en gaatjes wel een klusje dat zorg en aandacht behoeft, met name in de woonkamer. Al met al ben ik er toch een tijdje zoet mee geweest.

Na het klussen mocht ik even bijkomen. Tot het moment waarop ik voor Haar geknield moest gaan zitten en Zij de blinddoek op mijn masker drukte. Een ding was zeker, op deze manier kon ik niet klussen en stond er iets anders op het menu.

Ze drukte haar geschoeide voet tegen mijn borst en ik wist wat mij te doen stond.
Na eerst Haar schoen uitgebreid te hebben schoongelikt trok ik hem uit. Ook het kousje trok ik uit en ik drukte mijn gezicht tegen Haar ontblote voet. Zij geniet van voetmassages en dus richtte ik me op het verwennen van Haar voet. Uiteraard kreeg Haar andere voet dezelfde behandeling.
Natuurlijk deed ik mijn uiterste best en dat bleef niet onopgemerkt.
“Ga op handen en knieën staan en draai je om.”: zei Ze op een gegeven moment.
“Blijf zo maar staan”. Niet bepaald een pose waarmee je een dame benaderd, maar het was Haar opdracht.

Nog steeds geblinddoekt hoorde ik hoe Ze de kamer verliet en even later weer terugkwam. “Mond open,” en ik voelde hoe Zij een behoorlijk forse dildo in mijn mond duwde. “Laat maar eens zien wat je hiermee kunt.” Ik hoorde Haar om me heen lopen en voelde hoe Ze Haar handen op mijn billen legde en deze spreidde.
Door de koelte van het glijmiddel dat Zij tussen mijn billen aanbracht wist ik wat me te wachten stond en ontspande ik me zoveel mogelijk. Zonder aarzeling stootte Zij een flinke dildo in één keer diep in me. Spit roasted met dildo’s, niet bepaald een straf.
Rillingen van genot schoten door mijn lijf en ik dreef langzaam weg op een wolk van puur genot. Dit was zo lekker! Ze ging maar door. Hemels was het. Er leek geen einde aan te komen. Om zo beloond te worden voor een paar klussen maakt het klussen wel heel erg aantrekkelijk en doet me verlangen naar het volgende karwei.

Wat Haar uniek maakt is Haar vermogen om mij feilloos aan te voelen en te besturen.
Tot een jaar geleden dacht ik deze intense bevrediging van mijn submissiviteit nooit meer te zullen ervaren. Al helemaal niet met een transvrouw omdat ik verzot ben op rijpe, stevige en liefst zwaar behaarde mannen, type rugbyspeler.

En nu …… al een jaar prijs ik me gelukkig Haar sub te mogen zijn. Ik hoop Haar nog lang en vele malen te mogen dienen.

Recommended Posts
Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt
lady_kathy-bdsm-meesteres_pup-met-kluif