Contact | Afspraken

 

Social Media  |  Tributes

Lady Kathy | Bondage, Discipline, Roleplay & Travestie

lady_kathy-bdsm-meesteres_benen

Afspraken

Voor het maken van een afspraak heb Ik graag dat je email gebruikt. Zodat Ik kan antwoorden als het Mij schikt. Wanneer je voor het eerst contact met Mij opneemt wil Ik dat je gebruikt maakt van het contactformulier.

Probeer zo uitgebreid mogelijk in te vullen wat voor ervaring je hebt en wat je ervaring zoekt. Beschrijf je fantasie. Dat maakt het voor Mij makkelijker om Me in te leven in jouw wereld en je zodoende de best mogelijke ervaring te bieden.

Het emailcontact dient zakelijk te zijn en de afspraak is na circa 5 mails tot stand gekomen. Na het initiële email contact kan een telefonisch bevestiging of een gesprek via Skype nodig zijn. Mijn adres ontvang je nadat Ik de vooruitbetaling heb ontvangen.

Social Media

Ik ben ook aanwezig op social media. Facebook, Twitter, Fetlife, etc. Ik deel hier leuke foto’s en wat mij zoal bezig houdt. Wanneer het direct een afspraak maken te eng is, wat vaak het geval blijkt, dan is een videochat een prima laagdrempelig alternatief.

Je mag Mij een bericht sturen via Fetlife app, Facebook Messenger of Telegram. Maar zorg wel dat je wat te melden hebt en wees duidelijk in je wensen. Stel je zelf eerst netjes en uitgebreidt voor en denk aan je manieren; ik totaal niet geinteresseerd in de lengte of breedte van bepaalde lichaamsdelen!

De chatfunctie op Social media is niet geschikt voor een D/s-spel, tenzij ik je al eerder in het echt heb leren kennen. Voor meer info ga naar Online Domination.

lady_kathy-bdsm-meesteres_Pointing finger
lady_kathy-bdsm-meesteres_Luxury

Tributes

Zoals elke zichzelf respecterend vrouw houd Ik van leuke cadeau’s. Mijn interesse zijn breed: van lingerie, latex, BDSM speeltjes, goede parfum, muziek en boeken.

Wanneer je Me gunstig wilt stemmen mag je me altijd een digitale cadeaukaart sturen, bijvoorbeeld van een bekende keten zoals Bol, Zalando, Wehkamp, Douglas, DA, Gall & Gall of Mitra, zodat Ik zelf een mooi cadeau kan uitzoeken en je Mij zo kunt plezieren.

Of nog makkelijker, gewoon een tribute maken via Mijn anonieme Paypal-rekening.

Durf jij het aan?

“…Op Mijn knikje kniel je vlot voor Mij neer. Je maakt je op Mijn vingerknip zo klein mogelijk. Ik duw Mijn laars onder je gezicht. Je maakt al aanstalten om er voor te gaan..’Ho’ zeg Ik, ‘pas als Ik je toestemming geef’. ‘Je gaat Mijn rechter laars schoon likken’. Vol overgave begin je te likken, van de zoolrand tot boven aan de schacht. Tot Ik zeg dat je naar Mijn andere laars mag…Vol van dankbaarheid zeg je netjes ‘Dank U wel, Mevrouw’…”

Geen fantasie is Mij te gek

Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt