Crossdressing  | Travestie

 

Feminisation & Sissyfication

Lady Kathy | Bondage, Discipline, Roleplay & Travestie

Crossdressing

Wat is CD/TV?

Onder de term crossdressing verstaan we het kleden in kleding van het tegenovergestelde geslacht. Dus een man die in dameskleding loopt of andersom. Veel mannen worden opgewonden van het dragen van bij voorbeeld kousen, panty’s of een negligé. Ze willen dit bijvoorbeeld tijdens de seks graag dragen. Een ander wil in vrouwenkleding helemaal als ‘slet’ of ‘hoer’ worden behandeld.

Travestie

Wanneer iemand ook echt qua uiterlijk door wil gaan voor het andere geslacht noemen we dat in goed Nederlands travestie. Deze term is wat beladen dus veel TV’s noemen zich liever crossdresser. Volledig het uiterlijk van het andere geslacht aannemen kan een enorme kick zijn, ook seksueel. Wanneer je echt een hekel hebt aan je eigen lichaam en geslacht of gender, en je identificeert je met het tegenovergestelde geslacht dan noemen zo’n persoon een transgender.

Feminisation & sissy’s

lady_kathy-bdsm-meesteres_pruiken

Enkele van Mijn pruiken

Voor sommige mannen is het een kick om gedwongen te worden in vrouwenkleren te verkleden, make-up op te krijgen en een pruik. Dat wordt forced feminisation genoemd in het Engels. In de BDSM zie je dit vaak als spelvorm. Soms wil iemand een ‘dienstmeid’ of een ‘slet’ zijn. Hij wil als een ‘meisje’ gebruikt of misbruikt worden. Wanneer de nadruk wordt gelegd op een heel (nep)meisjesachtig uiterlijk, met veel te roze jurkjes, hoge hakken,  extreem vrouwelijk, dan spreken we over een sissy. Van oorsprong een scheldwoord, maar veel jongens willen niets liever. Sissyfication. Ze hoeven dan niet meer mannelijk en stoer te zijn. Er lijkt ook een connectie te zijn met de Japanse Anime en cosplay.

Van fantasie naar werkelijkheid

Wil je tot echt een ‘meisje-meisje’, een sissy, gemaakt worden? Met pruik, hoge hakken, make-up, lipstick en sexy lingerie? Dit kun je ook bij Mij beleven. Je gaat je eigen kleding en toys zoeken en kopen. Ik begeleidt je dan voor de afspraak in het online kopen van de juiste kledingset. Wanneer langskomt met je spullen, zal Ik ze inspecteren. We gaan je dan helemaal mooi maken, ik lak je nagels en doe je make-up. Ik leer je hoe te lopen op hakken en je je als meisje gedraagt en praat…

lady_kathy-bdsm-meesteres_make-up

Even Mijn lippen bijwerken

Mijn eigen ervaring

Als transgender heb Ik ervaring in het als Vrouw voor de dag komen, werken met pruiken, het zoeken van kleding, borstprotheses, het aanbrengen van make-up. Hoe een vrouw loopt en hoe ze zich gedraagt. Ik ben specialist in crossdressing, travestie, ook Ik ben een keer voor het eerst naar buiten gegaan… Dus ik weet heel goed hoe het voor jou voelt. In het begin is het allemaal erg spannend. Je wilt er natuurlijk niet direct uitgepikt worden, omdat je er uitziet als een ‘verklede man’, het moet zo echt mogelijk zijn. Passable zijn heet dat met een mooie Engelse term. Wat als mensen het toch zien? Gewoon rug recht, blik vooruit en doorlopen en met een big smile

 

 

Make-over

Heb jij een crossdressing fantasie? Ben jij een beginnende dresser en wil je eens in een veilige omgeving in een vrouw veranderen? Wil je hulp met je make-up? Ik doe ook make-overs. Ik heb een aantal pruiken beschikbaar. Je favoriete kleding neem je zelf mee. Wanneer je gedressed bent kan Ik wat foto’s van je maken. Wanneer je het aandurft kunnen we ook even naar buiten.

Naar buiten!

lady_kathy-bdsm-meesteres_make-up

Mijn make-up ligt klaar

Kleed je thuis al vaak om en wil je een keer naar buiten maar durf je nog niet alleen? Ik kan je begeleiden. Je kleed bij Mij om en ik leer je de fijne kneepjes van de make-up en het passabel zijn. Ga ik met je mee naar buiten. We kunnen gaan shoppen of even een kopje koffie drinken in de stad. Een paar foto’s maken hoort er natuurlijk ook bij. Mee naar een gezellige avond kan ook. Ik rekening hiervoor een schappelijk social tarief.

Word jij Mijn volgende onderdaan?

“…Op Mijn knikje kniel je vlot voor Mij neer. Je maakt je op Mijn vingerknip zo klein mogelijk. Ik duw Mijn laars onder je gezicht. Je maakt al aanstalten om er voor te gaan..’Ho’ zeg Ik, ‘pas als Ik je toestemming geef’. ‘Je gaat Mijn rechter laars schoon likken’. Vol overgave begin je te likken, van de zoolrand tot boven aan de schacht. Tot ik zeg dat je naar Mijn andere laars mag…Vol van dankbaarheid zeg je netjes ‘Dank U wel, Mevrouw’…”

Geen fantasie is MIJ te gek

Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt