Locatie | Bereikbaarheid

 

Wie, wat, waar

Lady Kathy | Bondage, Discipline, Roleplay & Travestie

Locatie

Mijn thuisbasis is tegenwoordig de zandgrond in Zuidwest Drenthe. Een landgoed midden in de natuur. In het buitengebied. Geen buren. Privacy. Ik gebruik mijn hele huis, vol eindeloze spelmogelijkheden. Beyond your wildest dreams.

Gelegen dicht bij de A28, tussen Zwolle en Groningen. Ook niet ver van de Duitse grens. Gemiddeld anderhalf uur vanaf de Randstad en hier geen files. Na het maken van een afspraak krijg je kort van te voren het adres. Ook met het OV bereikbaar.  Op het station pak je de OV-fiets. Het is daarna 15 minuten fietsen… of een half uur lopen, ook niet verkeerd als straf…

Verplaatsen

Ik kan als Strenge Mevrouw ook op locatie komen om jou te vernederen of een ander rollenspel te spelen. Dit kan bijvoorbeeld op een hotelkamer. Jij zorgt voor de locatie. Ik kan natuurlijk wat spulletjes meenemen, maar niet Mijn hele collectie BDSM artikelen. Dat lijkt Mij logisch. Daarom zijn de speelmogelijkheden uiteraard beperkter, maar daarom niet minder intens…

Een andere optie is een gehuurde privé BDSM ruimte of een Pro studio. Daar zijn natuurlijk heel veel dingen mogelijk. Ik heb geen vaste afspraken met studio’s dus dat moet per afspraak worden bekeken. Jouw voorstel is welkom.

Openbaar

Andere mogelijkheden: spel in het Openbaar, in een bos, op een BDSM speelfeest of fetisj party om maar wat voorbeelden te geven. Of Mij uitnodigen voor een dinner date in een chique restaurant waar ik dan jouw eten en drinken bepaal. Of met Mij mee winkelen in de stad, aangelijnd met je collar om, mag je mijn tassen dragen en afrekenen. Ik sta voor veel open, als jij ook Real bent.

Voor verplaatsen binnen Nederland reken Ik geen reiskosten. Wel geldt er een afwijkende tariefstelling.

Durf jij het aan?

“…Op Mijn knikje kniel je vlot voor Mij neer. Je maakt je op Mijn vingerknip zo klein mogelijk. Ik duw Mijn laars onder je gezicht. Je maakt al aanstalten om er voor te gaan..’Ho’ zeg Ik, ‘pas als Ik je toestemming geef’. ‘Je gaat Mijn rechter laars schoon likken’. Vol overgave begin je te likken, van de zoolrand tot boven aan de schacht. Tot Ik zeg dat je naar Mijn andere laars mag…Vol van dankbaarheid zeg je netjes ‘Dank U wel, Mevrouw’…”

Geen fantasie is Mij te gek

Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt