Mogelijkheden

 

Real Life  |  Online

Lady Kathy | Bondage, Discipline, Roleplay & Travestie

BDSM beleving

De BDSM wereld kent vele aspecten die in een sessie vaak in elkaar overvloeien of met elkaar verweven zijn. Het is een totaalbeleving gebaseerd op jouw overgave aan Mij. De afkorting BDSM staat voor Bondage, Discipline,  Sadisme, Masochisme, de oudere term SM staat voor Sado-Masochisme.

Het hoofdbestanddeel van de BDSM beleving is de Dominant/submissive verhouding, die niet in de afkorting terugkomt. Er is een machtsdynamiek die we kortweg de D/s noemen. Binnen deze verhouding kan ik je beweegruimte beperken(Bondage), je gedrag trainen door je gedragingen te belonen of te bestraffen(Discipline), of je zomaar pijn te doen, waar Ik enorm van geniet(Sadisme).

JIJ vindt het heel fijn om dit te ondergaan (Masochisme). Consent, de wederzijdse instemming is hierbij het uitgangspunt. Het gevoel dat je Mij 100% het vertrouwen geeft is de basis.

lady_kathy-bdsm-meesteres_rok_rijzweep
lady_kathy-bdsm-meesteres_halsband

Protocol & Discipline

Zelf houd ik erg van het disciplineren, het aanleren van het juiste protocol. Africhten. Dus hoe je je als Mijn sub dient te gedragen, hoe je Mij aanspreekt, wanneer je Mij aan mag kijken. Houdingen, waar je mag zitten, wanneer je mag praten. Vernedering, mindfuck, kleinering, je laten kruipen, worshipping, opsluiting, je tong aan het werk zetten, al deze aspecten komen daarbij langs…

Straffen doe Ik door je in de hoek te zetten, je zintuigen te beperken, een gag te plaatsen, harde tepelklemmen, of een flinke spanking te geven met de rijzweep of de cane. Een straf kan ook langdurig zijn of subtiel, zoals eenzame opsluiting of het dragen van een kuisheidsgordel. Een sub leert zodoende te anticiperen op Mijn noden en zich zelf helemaal weg te cijferen.

Roleplaying

Het rollenspel is ook een belangrijk onderdeel van de BDSM sessie. Erg bekend is het spel van ‘Meesteres’ versus ‘slaaf’. Een andere is strenge Madame vs. ‘huishoudslaaf’, of ‘dienstmeid’ als feminisering je ding is.  Ik laat je graag schoonmaken of ander huishoudelijk werk doen. Properheid is erg belangrijk in Mijn huis.

Ik kan een gouvernante zijn, of een schooljuf. Andere mogelijkheden voor rollenspel zijn sissyfication of feminisation, waarbij Ik zo vrouwelijk mogelijk kan aankleden en opmaken. Petplay, een spel waarbij Ik je helemaal laat opgaan in de rol van een pup of hond of pony. Omdat Ik beschik over een afgeschermde buitenruimte zijn er veel mogelijkheden. Onder dit algemene deel ga Ik dieper in op de spelvormen die ik aanbied.

lady_kathy-bdsm-meesteres_tepelklemmen
lady_kathy-bdsm-meesteres_witte vos bontjas

Buiten en Openbaar

Gaat jouw fantasie ver? Ik ga verder….Naast het standaard werk zoals dat door commerciële SM studio’s wordt aangeboden kan Ik je ook mee naar buiten nemen, op mijn landgoed of bijvoorbeeld naar een rustig bos of juist een drukke plek.

Een dag vast gebonden aan een boom? Als een pup lekker rollen in het gras? Bij Mij kan dat. Ook heb Ik ervaring met een spel in het openbaar, bijvoorbeeld in een restaurant, bar, winkelstraat of bos heb ik ervaring mee. Dat hoeft niet per se met een halsband om. Het vernederen kan ook op subtielere manieren.

Verder sta Ik ook open voor een dinnerdate, of kennismaking met koffie als je een sessie nog wat spannend vind. Mocht je gewoon eens met Mij willen praten over BDSM, Crossdressing, Travestie, transgenderisme, Bontfetisj of een ander fetisj, Ik geef ook coaching & begeleiding.

Online Spel

Een zoektocht naar BDSM ervaringen start vrijwel altijd online. Tegenwoordig bieden social media, naast websites een laagdrempelige toegang tot fetisjisten, roleplayers en Dominanten. Op deze pagina vind je meer over Mijn aanwezigheid op Social Media en geef Ik een toelichting op de online mogelijkheden die Ik je kan bieden….

Bondage

Bondage

Bondage staat in het Nederlands voor vastbinden van iemand met touw, kettingen of handboeien bijvoorbeeld. In het Engels is het een breder begrip. Dan gaat ook om verbinding maken en je geborgen mogen voelen. En dat is nu precies wat er in een goede D/s verhouding gebeurt. Door het beperken van je fysieke lichaam en je zintuigen, ontstaat er ook een verbinding tussen twee mensen, op basis van overgave in vertrouwen, waarin Ik je steeds verder kan meeneemen. Naast vastbinden met touw of kettingen, of het beperken van je bewegingsvrijheid met pols- en enkelbanden is het ook mogelijk je helemaal in folie te wikkelen, de zg. mummification.

Crossdressing

Crossdressing

Onder de term crossdressing verstaan we het kleden in kleding van het tegenovergestelde geslacht. Dus een man die in dameskleding loopt of andersom. Veel mannen worden opgewonden van het dragen van bij voorbeeld kousen, panty’s of een negligé. Wanneer je ook echt uiterlijk door wil gaan voor het andere geslacht noemen we dat travestie. Voor vele is het een kick om gedwongen te worden in vrouwenkleren te verkleden, make-up op te krijgen en een pruik. Als ervaren Transvrouw weet Ik hier wel raad mee. Wil je tot echt ‘meisje-meisje’, een sissy, gemaakt worden? Dat noemen we sissyfication.  Dit kun je ook bij Mij beleven. Ik begeleid je dan in het online kopen van de juiste kleding.

Spanking

Spanking

Onder de Engelse term spanking verstaan we in de BDSM alle vormen van slaan, van liefkozende teasing tot keiharde strafsessies. Dit doe Ik zowel met de blote hand als met voorwerpen. Er zijn grofweg vier soorten: enkelvoudige korte harde zwepen of canes, zoals de rijzweep en het rietje; lange enkelvoudige zwepen zoals bullwhip, meervoudige zwepen, zeg maar een handvat met meerder draden of stroken leer er aan, de zg. flogger en de ‘kat met zeven staarten’; en de laatste categorie, de paddles, dit zijn platte voorwerpen van leer, rubber of siliconen. Klinkt vooral leuk maar komt niet zo hard aan. Daarnaast zijn er voor een strenge Dame als Mij ook gewone huishoudelijke voorwerpen heel bruikbaar om jou te straffen, zoals Mijn haarborstel.

Pet play

Pet play

Pet play of puppy play is een specifiek rollenspel dat er op is gericht je in de rol van een dier te laten kruipen. Meestal een hond. Deze menselijke honden worden ook wel pups genoemd, omdat ze nog getraind moeten worden. Dit is Mijn rol, het ‘baasje’, in het Engels handler genoemd. Autoritair maar liefdevol. Ik beschik over een masker en ‘poten’ voor jou. Je mag in de mand liggen maar als je niet luistert ga je in de bench op de gang. Je krijgt natuurlijk op tijd voer en water uit een bakje op de grond. Ik ga je leren te apporteren en poot te geven. Een kluif als je braaf bent. Je kunt bij mij dit spel heel echt beleven want ik neem je zonder probleem mee naar buiten voor een ‘plasje’ of even lekker in het gras rollen. Daarna spuit ik je af met de tuinslang want je komt zo niet mijn huis in natuurlijk!

Discipline

Discipline

Discipline is het (her)opvoeden van een subject. I love discipline. Dat kan door het stellen van regels of het spelen van een rollenspel zoals petplay. Ik leer je de juiste slavenhoudingen, hoe je kijkt, hoe je me aanspreekt. Ik kan daarin heel erg streng zijn. Fouten worden natuurlijk keihard afgestraft. Goed gedrag wordt beloond met een kleine verlichting van het regime. Je zult al snel het gevoel krijgen dat je helemaal niets bent. Dat is toch heerlijk? Ik kan nog verder gaan, iI ben namelijk gek op het africhten van ‘hondjes’. Zo heerlijk vernederend. Ik laat je aangelijnd naakt over de vloer achter Mij aan kruipen. Je mag alleen nog maar blaffen en je tong gebruiken…

CBT & Anal play

CBT & Anal play

Cock & Ball torture. Wanneer jij je overgeeft aan Mij zijn je genitaliën Mijn bezit geworden. Wat niet wil zeggen dat Ik seks met je ga hebben maar Ik mag er graag mee spelen. Je vernederen met je kleine pikkie. Mijn laars tegen je spulletje aan drukken. Je laten rijden tegen een voorwerp. Je pik en ballen vastbinden. Gewicht er aan met chute. Een Chastity Device plaatsen en de sleutel bij mij achterlaten. Je opdracht geven om je af te trekken maar niet klaar mogen komen. De mogelijkheden zijn legio…

En dan hebben we ook nog de achterkant. Dat is ook een interessante kant. Wanneer je bij Mij komt wordt je eerst gekeurd. Dat betekent onder andere dat Ik even ga kijken of je gaatje wel schoon is.  Daarna zou er gespeeld kunnen worden met een dildo of een vibrator bijvoorbeeld. Twee vingers in of Mijn hele hand? Rustig opbouwen. Ik laat je een tijdje een buttplug dragen. Het kan ook nodig zijn je schoon te maken….

Rust en wederzijds vertrouwen

 “.. Wederzijds Vertrouwen is de basis van elk BDSM spel. Daarom neem Ik ook ruim de tijd voor je. Voor een sessie begint hebben we eerst een kennismakingsgesprek met een kop koffie. Dan bespreken we nog even expliciet jouw voorkeuren en vooral wat je niet wilt. Ik ga soepel om met de afgesproken speeltijd. En ook na het spel evalueren, even ‘napraten’. Zodat Ik weet dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat…”

Geen fantasie is mij te gek

Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt