Online  |  Dominantie

 

Apps & Social Media

Lady Kathy | Bondage, Discipline, Roleplay & Travestie

lady_kathy-bdsm-meesteres_chinchilla

Laag drempelig

Een zoektocht naar BDSM ervaringen start vrijwel altijd online. Tegenwoordig bieden social media, naast websites een laagdrempelige toegang tot fetisjisten, roleplayers en Dominanten. Ik krijg daarom ook veel verzoeken om met Mij te mogen chatten. Meestal gaat dat zo: ‘Mag Ik Uw slaaf zijn?’ of nog directer ‘Ik ben Uw slaaf , ik wil U dienen’. Wat de meeste geïnteresseerden zich niet realiseren is dat vrijwel elk contact met een Dominante Dame zoals Ik eigenlijk al de start van een online spel is. ‘Ik doe alles voor U’ volgt meestal als tweede zin. Voor de gein geef Ik dan wel eens een heel moeilijke opdracht… Om de belachelijkheid van deze manier van contact duidelijk te maken. Begrepen wordt het echter meestal niet…

Online Dominantie

Maar wil je serieus een online speelrelatie met Mij? Dat kan. Het online contact kan een heel mooie voorbereiding kan zijn op een real-life speelafspraak. Ook wanneer dat niet je intentie is maar je alleen een kennismaking wilt met de wereld van de BDSM.

De online spelmogelijkheden die Ik je kan bieden zijn legio. Het kan zich toespitsen op een bepaalde kink of meer algemeen op de overgave aan een strenge Mevrouw. Ik geef je opdrachten die je thuis kunt uitvoeren en die je middels foto’s of video’s aan Mij gaat laten zien. Ik werk niet met voorgeprogrammeerde opdrachten maar doe gewoon waar Ik op dat moment zin in heb.

Afhankelijk van jouw behoeften en je tijd kun je kiezen voor een intensieve chat voor een korte tijd  of juist voor een rustige opbouw over langere tijd, waarbij je bijvoorbeeld een of twee dagen krijgt om een opdracht uit te voeren. Deze verschillende speelvormen hebben een verschillende vergoeding. Uitgangspunt is dat jij betaalt voor Mijn tijd en aandacht. Ik geef aan hoe en hoeveel.

lady_kathy-bdsm-meesteres_collar_B&W
lady_kathy-bdsm-meesteres_smartphone

Social Media

Ik ben actief op de bekende social media Facebook, Instagram & Fetlife. Chatten doe ik via Insta, Messenger en Kik. Videochat of cam kan via Insta of Messenger of Skype. Een cam of interactieve chat doe Ik alleen op afspraak en nadat er eerst een afgesproken vergoeding is betaald. Via social media kunnen we wel je fantasieën bespreken wanneer je een afspraak maakt voor een real life-sessie. Let op: Ik ga niet mee in jou onlin-spel. Als je dat probeert blokkeer ik je gelijk.

Durf jij het aan?

“…Op Mijn knikje kniel je vlot voor Mij neer. Je maakt je op Mijn vingerknip zo klein mogelijk. Ik duw Mijn laars onder je gezicht. Je maakt al aanstalten om er voor te gaan..’Ho’ zeg Ik, ‘pas als Ik je toestemming geef’. ‘Je gaat Mijn rechter laars schoon likken’. Vol overgave begin je te likken, van de zoolrand tot boven aan de schacht. Tot Ik zeg dat je naar Mijn andere laars mag…Vol van dankbaarheid zeg je netjes ‘Dank U wel, Mevrouw’…”

Geen fantasie is MIJ te gek

Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt