Online  |  Dominantie

 

Apps & Social Media

Lady Kathy | Bondage, Discipline, Roleplay & Travestie

lady_kathy-bdsm-meesteres_chinchilla

Laag drempelig

Een zoektocht naar BDSM ervaringen start vrijwel altijd online. Tegenwoordig bieden social media, naast websites een laagdrempelige toegang tot fetisjisten, roleplayers en Dominanten. Ik krijg daarom ook veel verzoeken om met Mij te mogen chatten. Meestal gaat dat zo: ‘Mag Ik Uw slaaf zijn?’ of nog directer ‘Ik ben Uw slaaf , ik wil U dienen’.  Voor de gein geef Ik dan wel eens een onmogelijk moeilijke opdracht… Om de belachelijkheid van deze manier van contact duidelijk te maken. Begrepen wordt het echter meestal niet…

Op dit soort berichten reageer ik niet. Probeer mij te verleiden met een echt leuk, normaal gesprek. Dan maak je een  kans. Belangrijkste vraag die je jezelf zou moeten stellen is: heb ik iets te bieden voor deze Dame? Wanneer je geen middelen hebt om mij te behagen wordt het toch wel moeilijk. En nee, ik ben niet geïnteresseerd in die ‘aubergine’ die daar beneden hangt.

Online Dominantie

Wil je serieus een online speelrelatie met Mij? Het online contact kan een heel mooie voorbereiding kan zijn op een real-life speelafspraak. Dit blijkt echter altijd maar van korte duur. Maar de meesten willen alleen even uitproberen of alleen maar ‘gehoorzamen’ als ze geil zijn. Voor mij werkt dit dus niet. Ik ben dus niet meer te benaderen voor een online spel met chat of video.

Gelukkig zijn er genoeg andere dames die een online contact aanbieden.

lady_kathy-bdsm-meesteres_collar_B&W
lady_kathy-bdsm-meesteres_smartphone

Social Media

Ik ben actief op de bekende social media Facebook, Twitter & Fetlife. Chatten doe ik soms via Messenger, Twitter of Telegram. Videochat of cam kan Messenger of Skype. Een cam  doe Ik alleen op afspraak en nadat er eerst een afgesproken vergoeding is betaald. Via chat kunnen we wel kennismaken en je fantasieën bespreken, wanneer je een afspraak maakt voor een real life-sessie.

Durf jij het aan?

“…Op Mijn knikje kniel je vlot voor Mij neer. Je maakt je op Mijn vingerknip zo klein mogelijk. Ik duw Mijn laars onder je gezicht. Je maakt al aanstalten om er voor te gaan..’Ho’ zeg Ik, ‘pas als Ik je toestemming geef’. ‘Je gaat Mijn rechter laars schoon likken’. Vol overgave begin je te likken, van de zoolrand tot boven aan de schacht. Tot Ik zeg dat je naar Mijn andere laars mag…Vol van dankbaarheid zeg je netjes ‘Dank U wel, Mevrouw’…”

Geen fantasie is MIJ te gek

Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt