Over Mij

 

‘Venus in Furs’

Lady Kathy | Bondage, Discipline, Roleplay & Travestie

“Zelfbewust en zelfverzekerd,

en dat maakt haar zo aantrekkelijk en inspirerend.”

Lady Kathy, aangenaam!

Je mag Mij aanspreken met Mevrouw.

Lady Kathy

Natural Blonde

Ik ben een intelligente, hoogopgeleide, stijlvolle en betrouwbare T-Lady. Een liefdevolle Dominant. Maar vergis je niet in mij: Ik ben een sadiste. Je zult mij nooit horen schreeuwen. Mijn zachte en welbespraakte stem ga je van zelf gehoorzamen. SM maakte al vanaf mijn vroege jeugd onderdeel uit van mijn binnenwereld. Sinds een aantal jaar ben ik mijn Dominante kant op deze manier in de BDSM gaan uiten. Wil je nog wat meer van me weten? Oké, dan: ik ben breed geïnteresseerd, lees graag, heb een brede muzieksmaak, houd van goed eten en drinken.

Bont & laarzen

Ik kleed mij graag klassiek vrouwelijk. Voor een strakke latex cliché bimbo die zich Meesteres noemt. Voor je lak of latexfetisj ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik ben een blondine maar Ik zou ook zomaar eens rood kunnen zijn. Ik hou van chique, draag graag bontmantels, echte uiteraard. Ik heb nertsen, vossen, lynx en chinchilla. Naar mijn bescheiden mening is bont gewoon het mooiste materiaal voor een Dominante vrouw om te dragen. Het geeft majestueuze uitstraling! Verder draag ik graag laarzen, tot de knie. In combinatie met een leren kokerrok of een sexy jurk bijvoorbeeld.

Aanbidding &Discipline

Lady Kathy

Showin’ your place

Mijn laarzen & pumps zijn er om aanbeden te worden. Ik zie graag een sub aan mijn voeten liggen en vol overgave likken. Ik hanteer graag de rijzweep of de cane. Of over de knie, met de blote hand. Ik hou erg van disciplineren, houdingen, protocol, beperkingen, bondage, vernederen & sadisme. Het baasje in mij wordt verder graag goed bediend. Een goed getrainde sub speelt in op mijn behoeften.

 

Ik laat je kruipen, Ik laat je kwijlen

Belachelijk maken, je laten kwijlen, je laten kruipen, opsluiting, je tong aan het werk zetten, je laten huilen… een mindfuck als je het aankan… heerlijk vind Ik het… Je in de hoek zetten, zintuigen beperken, tepelklemmen, een flinke spanking met de rijzweep of de cane. Ik doe het als het in Mijn ogen nodig is om jou in het gareel te krijgen. Ik train je graag als huishoudslaaf, dienstmeid of sissy. Properheid is erg belangrijk in Mijn huis, dus je zult aan het werk gezet worden.

lady_kathy-bdsm-meesteres_spullen klaar leggen

Wat toys klaar leggen

Voor wie

Ik sta open voor sessies met mannen, vrouwen en alles er tussenin (CD/TV/Trans, NB, enz). Wil jij een sissy of een maid worden en mij dienen in de huishouding? Ik heb een positie open voor een maid. Een van Mijn specialiteiten is petplay, het africhten van en spelen met pups of human dogs en of Ponies.

 

 

Waar

Mijn werkplek is Mijn woonboerderij in Zuidwest Drenthe. Ik beschik over een ruim afgeschermd erf. Ik kan dan ook met jou naar buiten, als sub of als pup. Buiten spelen, weer een heel nieuw level van spanning. Op verzoek kunnen we ook elders afspreken, in een gehuurde studio bijvoorbeeld. Spel in het openbaar is bij Mij ook mogelijk. Bijvoorbeeld in de lounge van een wegrestaurant of op een bospad. Ik heb hier ruime ervaring mee.

lady_kathy-bdsm-meesteres_spiegel

Mirror, mirror on the wall…

Crossdressing

Vanuit mijn eigen ervaring in het vrouwelijke ben Ik specialist in crossdressing, travestie. Ben jij een beginnende crossdresser en wil eens in een veilige omgeving in een vrouw veranderen? Wil je hulp met je make-up? Of wil je een keer naar buiten maar durf je alleen nog niet? Ik kan je begeleiden. Heb je een ‘feminisation’ fantasie?  Die kan Ik voor je laten uitkomen. Gewoon een goed gesprek met een kop koffie is ook mogelijk, voor mij bestaan er geen taboes.

Rust & Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van elk BDSM spel. Daarom neem Ik ook de tijd voor je. Eerst een kennismakingsgesprek met een kop koffie. En ook na het spel even ‘napraten’. Zodat Ik weet dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat. Mijn subs voelen zich erg bij Mij op hun gemak omdat Ik rust uitstraal. Je kunt met Mij ook goed een normaal gesprek voeren, op elk niveau. Wil je weten wat anderen over mij zeggen? Lees hier mijn reviews.

Wat anderen over mij zeggen

 • Ik zat U naakt op mijn knieën op te wachten tot U binnenkwam Mevrouw. U stapte als een geweldig mooie meesteres binnen en ik kuste u geweldig mooie laarsjes. Daarna gaf U Uw hand om deze aandachtig te kussen. Na Uw bontjas aangenomen te hebben en deze hebben opgehangen kroop ik heerlijk achter u aan. Lieve Lady Kathy kan niet wachten tot de volgende keer, Mevrouw.

  Slaaf JW over Lady Kathy Een Meesteres op bezoek
 • Mevrouw was nog niet aanwezig, dus ik heb op een loungebank in de hal gewacht tot er een schitterende dame met een prachtige uitstraling verscheen in de hal dat kon niet missen dat moest Mevrouw Kathy zijn ik stond op en liep naar haar toe en vroeg “u bent vast Mevrouw Kathy” dat bevestigde zij, en ik gaf haar een hand kus.....

  slaaf Dennis over Lady Kathy Eerste ontmoeting in het openbaar
 • Nadat ik had aangebeld werd de deur geopend door Lady Kathy. Wat onmiddellijk opviel was het ingetogen, smaakvolle en uiterst verzorgde uiterlijk. Ze heette mij welkom met de zachte, beschaafde toon van haar stem en ging mij voor de woonkamer in. Overrompeld door dit alles volgde ik haar en ik voelde mijn gespannenheid toenemen. Langzamerhand nam zij, op een heel natuurlijke wijze, het gesprek over en bracht het zo in de juiste sfeer om over te gaan waarvoor we hadden afgesproken.  

  Boef over Lady Kathy Eerste spel met pup Boef
 • Haar goed gekozen woorden en de kalme zachte toon van haar stem, gevoegd bij haar verzorgde uiterlijk lieten over de rolverdeling geen misverstand bestaan. Het was mij wel duidelijk wie hier de touwtjes in handen zou nemen. Een gevoel van vertrouwen maakte zich van mij meester. Dat het vertrouwen al heel snel groot was bleek dat ik, geblinddoekt, iets te eten kreeg dat ik zonder aarzeling doorslikte. Iets dat ik nooit eerder had gedaan bij iemand die ik nog maar nauwelijks kende. Een zeldzame ervaring.

  Boef over Lady Kathy Eerste spel met pup Boef
 • ....Daarna kreeg ik toen ik mijn broek weer omhoog had gedaan opdracht om op handen en knieën te zitten en nogmaals eerst die prachtige linker laars te likken en toen die prachtige rechter laars te likken daarna zijn we verder gewandeld en heb ik Haar weer naar het restaurant gereden, mevrouw laten uitstappen en bedankt voor deze prachtige middag. Als dank mocht ik haar op haar hand kussen. Bedankt Mevrouw Kathy

  slaaf Dennis over Lady Kathy Eerste ontmoeting in het openbaar

Durf jij het aan?

“…Op Mijn knikje kniel je vlot voor Mij neer. Je maakt je op Mijn vingerknip zo klein mogelijk. Ik duw Mijn laars onder je gezicht. Je maakt al aanstalten om er voor te gaan..’Ho’ zeg Ik, ‘pas als Ik je toestemming geef’. ‘Je gaat Mijn rechter laars schoon likken’. Vol overgave begin je te likken, van de zoolrand tot boven aan de schacht. Tot Ik zeg dat je naar Mijn andere laars mag…Vol van dankbaarheid zeg je netjes ‘Dank U wel, Mevrouw’…”

Geen fantasie is MIJ te gek

Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt