Pet play  |  Puppy play

 

Human doggy’s & ponies

Lady Kathy | Bondage, Discipline, Roleplay & Travestie

“You are nothing more

than a sweet pet at my feet”

Petplay

Op deze pagina ga Ik wat dieper in op Petplay, een spel waarbij een mens zich even helemaal een huisdier mag voelen. Deze menselijke honden worden ook wel pups genoemd, omdat ze nog getraind moeten worden. Het kan het ontzettend fijn zijn om opgaan in de rol van een pup of hond of pony. Waarom? Omdat het je de mogelijkheid biedt om de hele menselijke ervaring voor even achter je te laten en helemaal op te gaan in het zijn van een simpele ‘hond’.

De stress van het leven even los laten

Een hond die trouw is aan zijn Baas. Een hond die altijd met liefde behandeld wordt. Die blaft wanneer hij moet blaffen.

lady_kathy-bdsm-meesteres_maskers

Maskers, halsband en riem

Een pup die niet voor zich zelf hoeft te denken. Die geen verantwoordelijk meer draagt voor gezin, kinderen, werk, inkomen, etc. Alle stress kun je laten gaan als je simpel in de bench wacht tot je er uit mag om even te spelen bij het Baasje. Je hoeft je niet meer ‘normaal’ te gedragen. Alle druk valt weg… Dat is de één kant van het aantrekkelijke van puppy play.

Vernedering

De andere kant kan het juist zeer opwindend zijn omdat het voor jou de ultieme vernedering is. Volledig behandeld te worden als een hond door een Dominante Vrouw. En dan ook nog met de nodige beperkingen. Bijvoorbeeld speciale wanten waarmee je niets meer met je handen kunt. Een masker met een hondensnuit en oren. Beperkt zicht en gehoor. Een knevel in je mond waardoor je niet meer kunt praten. Helemaal naakt verder. En natuurlijk een halsband van je Baasje om krijgen en aan de lijn liggen. Eten en drinken uit bakjes op de vloer….

Mijn kracht

lady_kathy-bdsm-meesteres_pup-boef-aangelijnd

Een pup wordt uitgelaten

Mijn Pet play of puppy play is er echt op gericht je helemaal in de rol van een dier te laten kruipen. Meestal een hond, maar bijvoorbeeld een varken kan ook. Mijn natuurlijke Dominantie zorgt ervoor dat jij direct veilig voelt aan mijn voeten. Ik hoef niet te schreeuwen. Autoritair, maar liefdevol. Dit is Mijn rol, het ‘baasje’, in het Engels handler genoemd.  Ik beschik over een masker en ‘poten’ voor jou. Je mag in de mand liggen of aan Mijn voeten. Omdat Ik de beschikking heb over een afgeschermde buitenruimte en zelfs een weiland zijn er veel mogelijkheden. Vertel me jouw fantasie maar…

Africhten

We gaan de bekende commando’s oefenen. Straffen en belonen. En wanneer je niet goed gehoorzaamt ga je voor een tijdje in de bench, die best wel klein is. Als je braaf bent gaan we met een bal spelen, die jij in je bek mag oppakken

en terugbrengen… Je krijgt natuurlijk op tijd voer en water uit een bakje op de grond. Ik ga je leren te apporteren en poot te geven. Een kluif als je braaf bent. Je kunt bij Mij dit spel heel echt beleven want Ik neem je zonder probleem mee naar buiten voor een ‘plasje’ of even lekker in het gras rollen. Daarna spuit Ik je misschien wel af met de tuinslang want je komt zo vies niet meer Mijn huis in natuurlijk!

Vertrouwen

lady_kathy-bdsm-meesteres_pup-boef-kluif

Boef braaf met een kluif

Vertrouwen is de basis van elk BDSM spel. Maar helemaal voor puppy play. Omdat hier de overgave nog veel verder gaat. Het is niet niks om helemaal in pupspace te geraken en er weer uit te komen. Daar houdt Ik rekening mee. Daarom neem Ik ook de tijd voor je. Eerst een kennismakingsgesprek met een kop koffie. En ook na het spel even ‘napraten’. Zodat Ik weet dat je met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Jonge pups en oudere dogs

Ik ben een goede Bazin voor pups of volwassen honden. Goed afgerichte honden of jonge pups. Ook ponies  en andere ‘dieren’ zijn welkom.

Durf jij het aan?

“…Op Mijn knikje kniel je vlot voor Mij neer. Je maakt je op Mijn vingerknip zo klein mogelijk. Ik duw Mijn laars onder je gezicht. Je maakt al aanstalten om er voor te gaan..’Ho’ zeg ik, ‘pas als Ik je toestemming geef’. ‘Je gaat Mijn rechter laars schoon likken’. Vol overgave begin je te likken, van de zoolrand tot boven aan de schacht. Tot ik zeg dat je naar Mijn andere laars mag…Vol van dankbaarheid zeg je netjes ‘Dank U wel, Mevrouw’…”

Geen fantasie is MIJ te gek

Neem contact met Mij op

Ik ben er nu even bezig maar ik beantwoord je email zodra ik daar zin heb! Lady Kathy.

Not readable? Change text. captcha txt